Loading...

TJ SK Satalice – FC Zličín 2:3, 24.9.2023

Za krásného fotbalového počasí jsme v neděli odpoledne přivítali, doma v Satalicích, soupeře ze Zličína, který ještě v soutěži neztratil ani bod.

První půle na se nám nepovedla, chyběla nám kombinace už od brankáře, někdy uklidnit hru, rozehrávka od obránců, bylo tam moc nakopávání a pak se nám nedařilo vyhrávat osobní souboje. Velké problémy nám dělal hráč č. 16, velmi rychlý i silově vybavený hráč, který nám dal 2 góly. Měli jsme i dobré momenty, zejména po stranách, ale v pokutovém území nám chyběla větší kvalita a hladovost dát gól, po první půli jsme prohrávali 0:3.

Do druhé půle jsme museli z důvodu zranění Honzy M. přeskupit celou obranu. Kluci začali daleko lépe kombinovat a šance byli na obou stranách. Konečně se nám podařilo skórovat z rohu a od té doby jsme byli lepším týmem a za chvilku přidali druhý gól. Bohužel už bylo málo času na vyrovnání, jinak věříme, že by se klukům podařilo i vyrovnat. Za druhou půli musíme kluky pochválit, že to nevzdali, i za předvedenou hru, je vidět, že můžeme hrát s každým.

Děkujeme našim fanouškům za velkou podporu J

Střelci: Viky, Štěpa

Fotky od Jirky ZDE, děkujeme!