Loading...

MINISTAR Kbely

V sobotu 14. května patřil stadion Václava Sajfrta ve Kbelích nejmenším fotbalistům a soutěži Ministar. Poprvé jsme si vyzkoušeli, jaké to je, organizovat dva turnaje za sebou a zároveň vést tři kbelské týmy.

V ranním turnaji silnější zlaté skupiny, se náš tým pěkně předvedl a vybojoval po pěti výhrách první místo. Sehraný kbelský tým předváděl hru, která se musela líbit všem.

Fotbalový maratón pokračoval o dvě hodiny později a to turnajem stříbrné skupiny. Z důvodu odhlášení Dubče, jsme chybějící místo vyplnili ještě jedním naším týmem Dráčátek. Díky tomu se sobotních turnajů zúčastnilo 24 kbelských dětí, pro které tyto zápasy byly velkým přínosem. A přesto, že se naše týmy umístily na 5. a 6. místě byly několikrát vyrovnaným a důstojným soupeřem pro ostatní týmy.
Vtipnou zajímavostí ve vzájemném zápase našich Dráčat, kdy proti sobě nastoupili bratři Kryštof a Štěpánek Čechovi, bylo to, že rozhodčím byl jejich starší bratr Mikuláš a koučem taťka Radek. Nepřekvapí, že největší fanynkou na tribuně byla maminka Ivča.
Poděkování za pomoc, díky které se povedla organizace obou turnajů patří všem trenérům a rodičům, kteří připravili bohaté občerstvení – doslova hostinu pro všechny zúčastněné děti.

Další turnaje Ministar nás čekají hned následující víkend a věříme, že si to opět užijeme.

Fotky zlatá skupina ZDE

Fotky stříbrná skupina ZDE

Další fotky stříbrné skupiny od pana Urbánka ZDE