Loading...

U10 Spartak Kbely – Bráník 24.5.2024

Odehráli jsme důležitý zápas se soupeřem z Braníka, který se nám v poslední době v tabulce přiblížil. Chtěli jsme si naše postavení pojistit, což se nám nakonec povedlo. Jednalo se ale o náročnou konfrontaci, kterou jsme bohužel plnohodnotně nezvládli na obou hřištích.
Na „dvojce“ jsme totiž nezačali vůbec dobře, brzy jsme dostali několik gólů a nakonec prohrávali v půli prohrávali 2:10. Celou tu dobu nám chyběl pohyb, obtížně jsme se prosazovali, nevyhrávali souboje a téměř jsme se nedostali do rozumného útoku. Hezká ukázka toho jak nepovedený úvod podkope psychiku. Naštěstí na „jedničce“ spoluhráči 10:2 vyhrávali a po této informaci se nám morálka zvedla a další 2 1/4 již byly úplně jiné a kluci ukázali, že fotbal hrát umí. Bojovalo se o každý ⚽, zastupovali jsme jeden druhého a skóre bylo 2x 1:1👏, takže škoda toho začátku. V dalších kláních si to určitě zkusíme pohlídat 💪
Na „jedničce“ jsme naopak průběh kontrolovali a soustavně soustředěným výkonem budovali náskok 🎩👍, což v součtu dalo na výsledek 21:17. Všechna čest soupeři, byla to krásná a intenzivní bitva.