Loading...

U8 Spartak Kbely vs Podolí, neděle 26.5.2024 (19:15)

V neděli dopoledne odehrála naše MP další mistrovské utkání, tentokrát na hřišti soupeře – Podolí.
Bohužel máme poslední dobou problémy odehrát zápasy v plné sestavě. Na Podolí hrály zápas i hráči 2017 a dokonce Davídek ročník 2018.
Na prvním hřišti jsme začali nesoustředěně na hru a soupeři jsme svým nedůrazem dovolili jít do vedení. Daník Brejcha ale svými 3 góly otočil na 3:2 pro Kbely.
Celý zbytek zápasu jsme se o výsledek přetahovali. Soupeř trestal naše chyby, malý důraz v soubojích, chyby v přihrávkách, neproměnění dobrých šancí. Několik minut před koncem byl výsledek o 2 branky pro Podolí. Kluci zabrali a svoji snahu přetavili k vítězství.
Dařilo se i na druhém hřišti. Kluci bojovali, snažili se hrát fotbal a samozřejmě k tomu patří i chyby, které se objevovaly.
Komentář trenérů: „Každý zápas trneme, abychom měli na zápas dost hráčů. Bohužel začínají školy v přírodě, zranění ze školy, dovolené rodičů .
V Podolí jsme odehráli zápas, který nám ukázal na čem musíme v trénincích více pracovat. Pochválit musíme všechny kluky za snahu a přístup. Bohužel se zápas odehrál za velkého vedra a na UMT, což bralo hodně sil. Vyzdvihnout musíme výkon Daníka, Tobiho a Matea. Již ve čtvrtek nás čeká další utkání.“