Loading...

Před pěknou návštěvou jsme rozstříleli Bohnice 6:1

Na svém domácím hřišti jsme před zraky 300 diváků, kteří zápasu dodali skvělou kulisu smetli Bohnice 6:1. Zápas prvního s posledním nabídl vyrovnanější první poločas a šance na obou stranách. Do kabin jsme šli s náskokem jediného gólu, ale druhý poločas přinesl brankovou smršť.

Dalo se očekávat, že v souboji prvního s posledním budeme dominovat. Od začátku utkání jsme drželi míč na svých kopačkách a Bohnice trpělivě bránily v bloku. Poprvé hosté inkasovali v jednadvacáté minutě po kombinaci bratří Panýrků, kdy Tomáš Panýrek následně před prázdnou branku na malé vápno naservíroval balón na Lamina Damphu, který se nemýlil.

Na 2:0 zvyšoval hlavou ve 32. minutě Tomáš Panýrek, když mu skvělý centr naservíroval bratr Jakub. Téměř vzápětí však mohli hosté snížit, kdy se po centru z levé strany z voleje do balónu opřel Lukáš Turek. Adam Malík v brance byl však připraven a jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Hosté se přeci jen dočkali snížení, kdy po centru Martina Molíka z pravé strany si do vlastní sítě srazil míč Daniel Kosina.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a míč jsme převážně na svých kopačkách drželi my. Bohnice za stavu 2:1 cítily příležitost a snažily se hrozit střelami z dálky. Jednu nebezpečnou zblokovala Martinu Molíkovi naše obrana.

V 63. minutě jsme si pomohli autovým vhazováním, které má na starost Lukáš Kühnel a dohodí opravdu velmi daleko. Tentokrát jeho autové vhazování dopadlo přímo na nohu Tomáš Panýrka, který balón zpracoval pro Jiřího Vokouna, který z malého vápna zavěsil míč pod břevno.

O dvě minuty později přišla velká individuální chyba hostujícího brankáře Václava Hrdličky, který centr ze strany vyrazil pouze před sebe a Tomáš Panýrek míč doklepl do odkryté branky. V 71. minutě se opakovala situace z 63. minuty, kdy si domácí znovu pomohli autovým vhazováním a znovu ho v branku proměnil kapitán domácích Jiří Vokoun.

Tři minuty před koncem přišla hrubka zkušeného 44 letého stopera Bohnic Františka Klečky, který se jako poslední hráč na velkém vápně nechal o míč obrat Jakubem Panýrkem a ten tváří tvář Hrdličkovi umístil balón přesně k tyči. Když velkou šanci v zápase neproměnil Nicholas Lashway skončilo utkání naším vítězstvím 6:1.

Příští utkání odehrajeme opět doma, kdy vyzveme šestý tým soutěžní tabulky. Do Kbel v neděli zavítá Olympia Radotín. Utkání začíná v 17:00, přijďte překonat víkendovou skvělou návštěvu a užít si nedělní večer na Stadionu Václava Sajfrta.

Autor: www.fotbalunas.cz, Redakce