Loading...

100 dětí zavítalo do Kbel na MiniStar

Nejchladnější den v tomto měsíci připadl na 20.4. Právě sobotu jsme na Spartaku organizovali hned dva turnaje Ministar – zlaté a následně bronzové skupiny.
Velký obdiv zaslouží všichni hráči, kteří se obou turnajů zúčastnili a s velkým nasazením a zápalem nebrali na počasí ohled. Také chválíme rodiče, kteří nic nevzdali a děti podporují za jakýchkoliv podmínek.
Zlatou skupinu ovládl tým z Březiněvsi, který v závěrečném souboji neporažených týmů remizoval s Třeboradicemi 3:3 a díky tomu, že dali o jeden gól více brali zlato právě oni. Náš tým se na domácím turnaji tentokrát neprezentoval v nejlepší formě a po třech vítězstvích a třech porážkách bral čtvrté místo. Porážky byly těsné a smolné. Chyběla nám větší vůle, zarputilost a týmová spolupráce. Máme na čem pracovat.
Turnaj bronzové skupiny byl velmi vyrovnaný a nás trenéry výkon Dráčat potěšil. Předvedená hra, nasazení a touha po gólech byla fantastická. Zaslouženě brali třetí místo a nadále živí šanci propojovat se do stříbrné skupiny.
Moc děkujeme našim trenérům, kteří vzali píšťalku do ruky a tu spoustu zápasů hravě zvládli. Zde musíme jmenovat – Radek Čech, Fanda Havlíček, Miky Čech, Víta Mrkvička ml. Víta Mrkvička st. a s věcnými a vtipnými komentáři, se prezentovala Eva Haniaková, která celý turnaj tímto obohatila. Kéž by byl každý rozhodčí takto výchovný, přísný, ale zároveň i spravedlivý.
Moc děkujeme našim rodičům, kteří přinesli dobrůtky a bohaté občerstvení pro děti. Opět jsme se předvedli jako dobří hostitelé. 
M&M+Max