Loading...

U11 – 7/4/2024 – Spartak Kbely : ABC Braník

V neděli 7/4/2024 jsme odehráli druhé mistrovské utkání v areálu ABC Braník. Hráli jsme na dvou hřištích 6+1 a 7+1, aby si kluci zvykali na systém pro kategorii Mladších žáků.

Hřiště 7+1: Na 7+1 hřišti jsme si opět odzkoušeli hřiště pro MŽ, v první třetině nás domácí jasně přehrávali. Špatně jsme presovali soupeře a ztráceli plno míčů nepřesnostmi v rozehře, výsledkem byl stav 1:1, kdy se nám z jediné pěkné akce podařilo vsítit gól a naopak jsme dostali gól po vlastní špatné rozehře od brankáře a chybě středového hráče. Od druhé třetiny jsme změnili rozestavení, drželi více balón, lépe presovali a zkvalitnili mezihru a soupeře prakticky nepustili k naší brance a naopak začali dávat góly. V třetí třetině už jsme jasně dominovali. Celkový stav 9:1.

Hřiště 6+1: Kluci nastoupili bojovně a důrazem si vynutili vedení 4:1 již v první dvacetiminutovce. Díky zranění jednoho hráče pak odehráli bez střídání druhou třetinu a i přes velmi teplé počasí (27C) dokázali držet tempo, respektive tempo sami vytvářeli a dokázali individuálně a týmově Braník přehrávat, i když chybičkám v obraně a při rozehrávce se úplně nevyvarovali a dvě branky inkasovali. Nutno podotknout, že nerovný trávník nenahrával kombinaci a odskoky přes drny leckdy mařili snahu hráčů o dobré první doteky a kvalitní rozehrávku. Náskok navýšili na 7:3 a poslední třetinu přidali ještě 3 goly. Pochvala všem za vzorné nasazení. Výsledek 10:3.