Loading...

Spartak Kbely- Slavoj Podolí Praha MP U8

První mistrovské utkání na domácím hřišti ve Kbelích odehrála naše přípravka v neděli od 14.00 hodin.

Utkání za velkého vedra bylo, nejen pro oba týmy ale i pro rodiče, velmi vyčerpávající a všichni zaslouží velkou pochvalu, jak se s tím vyrovnali.

Na zápas jsme se konečně sešli ve velkém počtu. Dokonce včas přijeli i Danielovi, kteří jeli až ze Šumperka. Parádní přístup.

Na obou hřištích podávali borci ze Kbel dobré výkony.

Starší tým od samého začátku skvěle kombinoval a střílel pěkné branky. V prvních dvou čtvrtinách nepustili kbelští borci Podolí do žádné akce. V druhé polovině zápasu se hra však vyrovnala a pustili jsme soupeře po našich chybách i k vstřelení gólů. Přesto vítězství 24:9 je zasloužené.

Mladší tým vybojoval také vítězství 14:10. I když v této kategorii nejsou výsledky podstatné, ale hlavní je zlepšování našich hráčů. Stejně jako u druhého týmu, děláme zbytečné chyby, na které hráče stále na trénincích upozorňujeme.

Komentář trenérů:“ Musíme kluky pochválit za přístup, k utkání, kdy počasí bylo i pro dospělé nepříjemné. Kbely podaly sympatický výkon v obou týmech. Děkujeme i soupeři z Podolí za slušnou hru.

Zvláštní uznání zaslouží Daník Brejcha a Tomík Nosek, kteří nastoupili po našem zápase ještě v týmu U-9. A opět patřili k nejlepším hráčům.“