Loading...

MU Admira – Spartak Kbely 1.4.2024

V nezvyklý termín, na velikonoční pondělí od 15.30, odehrála mladší přípravka U-8 své první jarní mistrovské utkání na Admiře.

S velkými problémy sestavovali trenéři Eva a Láďa své týmy. Podepsaly se na tom nejen dlouhé prázdniny, ale i velké zdravotní problémy. Celkem nám chybělo 8 hráčů. I tak jsme vstupovali do zápasů nic nevzdát a bojovat.

Mladší tým hned na začátku prohrával, protože nedokázal proměnit dobré šance. Ale postupem času převzal iniciativu a dařilo se i vstřelit branky. Kluky začal fotbal více bavit, byli odvážnější. Dobře hrál vzadu Vojta, který nejen dobře bránil, ale i dobře přihrával útočníkům. Hodně vidět byli i mladší hráči a Martin Popov, který vybojoval hodně soubojů. Za výhru zaslouží pochvalu všichni hráči za výhru 7:4.

Vyhrál i tým starších. I když pouze o 1 branku. V zápase už vedl dokonce o 4 góly. Bohužel velké individuální chyby, nás stály klidný zápas. Protože chyběli hráči do defenzivy, museli Máťa a Kryštof odehrát bez střídání. Celý zápas odchytal i Séba, i když ho to táhlo hrát. Vpředu se pral výtečně Daník. Snažil se i Štěpa a Fanda. Výborně zahrál nový hráč Tomáš Nosek, který vstřelil nejvíce gólů. Utkání skončilo 11:10 pro Kbely.

Vítáme Tomáše, jeho 2 sourozence a jejich rodiče u nás v klubu Spartak Kbely. Ať se vám u nás líbí!!!

Komentář trenérů Evy a Ládi:“ Utkání nás stálo trochu nervů. Ale kluci zaslouží pochvalu za snahu a bojovnost. Zápas nám ukázal i hodně nedostatků, na které se zaměříme v tréninku a budeme na nich společně pracovat. Pochvalu zaslouží i rodiče, kteří vzorně fandili a věřili našim barvám.“