Loading...

Turnaj Běchovice

V sobotu se zúčastnila naše přípravka U-8 halového turnaje v Běchovicích.  Spartak na turnaj přihlásil 2 týmy. Bohužel mezi hráči propukla velká nemocnost. Proto jsme museli povolat 4 hráče z předpřípravky.  Pro ně to byla velká zkušenost.  Soupeři nastoupili převážně s hráči ročníku 2015.

Kbeláci se nezalekli a statečně všechny zápasy odbojovali. První zápasy prohráli, ale postupem šel  jejich výkon nahoru. V nástavbě dokonce porazili i týmy, které celkově skončily na I. a II. místě.

Nejlepším brankařem byl vyhlášen Sebík Boublík. A zaslouženě. Za jeden tým výborně chytal, za druhý hrál a střílel i branky.

Komentář trenérů Evy a Pavla:“ Protože jsme nechtěli narušit průběh turnaje pořadatelům z Běchovic, dávali jsme těžko dohromady 2 týmy. Nakonec se povedlo, i když proti klukům nastoupily hráči větší a silovější. Naši kluci se ale nezalekli a statečně zápasy odbojovali. Těžké to bylo i pro 4 kluky ročníku 2017. Celkem se odehrálo 6 zápasů po 15 minutách. Musíme všechny pochválit za velkou bojovnost a přístup k zápasům. Děkujeme rodičům za povzbuzování a panu Čapkovi za občerstvení.“

Sestava: Boublík Seba, Brejcha Daník, Čadek Maty, Daniel Vojta, Drobný Fanda, Krúpa Kubík, Masciotti Filippo, Nevosad Maty, Woznica Eli, Melesyk David, Melesyk Sváťa, Čapka Adam.