Loading...

MU U8 x Dukla JM 32:16

Na hřišti (Láďa, Eva) musíme zhodnotit výkony všech kluků. Kluci udělali velký pokrok jak po taktické i technické stránce. Musíme pochválit Filipa, který náš tým držel jako brankář, ale dával i góly. V obraně byli bojovníci Maťa, Eli a Kryštof. A v útoku malí postavou ale velcí výkony Daník, Štěpa a Fanda. Samozřejmě sledujeme i ostatní kluky a máme radost z dobrých výkonů.
Poděkování patří i fanouškům, kteří nás vždy v zápasech povzbuzovali.

Přidávám se k hodnocení i druhé skupiny. Dneska kluci ukázali, že jsou to bojovníci. U některých je to přirozená touha vyhrát každý souboj a ostatní se k tomu dnes přidali ve chvíli když viděli, že to funguje, když zaberou.
Moc chválím Vojtu, který bojuje směrem dopředu a poctivě maká i do obrany. Za svůj výkon byl odměněn několika brankami. V bráně pomohl týmu skvěle Maty a Sebík. Oba jsou velice platní i ve hře. Jsou to naši válečníci stejně jako Mateo, který dnes ukázal i tah směrem k brance a zjistil, že je to zábavnější než běhat jen od strany ke straně.
Martin s Fildou se dneska taky pěkně kousnuli a jezdili nahoru a dolu. Vašík to zezačátku pozoroval z povzdálí a jak konstatoval tak první čtvrtinu si soupeře jen tak oťukával. Později si i on začal více dovolovat a jeho výhoda vysoké postavy mu dává šanci ještě více dominovat, protože když si troufne do útoku , tak je vidět, že ho míč při kličkách poslouchá a má pěkné vedení míče u nohy.
Nakonec moc chválím rodiče a sourouzence za skvělé povzbuzování, které kluky namotivovalo k dnešnímu skvělému výkonu.
Gratuluji.
Spartak Kbely dotoho🤍🖤⚽
Pavel a Víťa 🥕