Loading...

Informace pro fanoušky chystající se do Satalic

V rámci podzimní části sezóny se snažíme postupnými kroky do utkání dostávat něco navíc. Atmosféru jsme oživili speakerem, rozšiřujeme nabídku suvenýrů, organizujeme různé druhy soutěží, ale z důvodu opotřebení hrací plochy odehrajeme poslední dvě domácí utkání v Satalicích. Nastavenou laťku se budeme snažit v rámci možností udržet. V článku přinášíme informace pro fanoušky, kteří se nás chystají do Satalic podpořit.

Utkání se odehraje v neděli od 14:00 na umělé trávě v Satalicích.

Prodej suvenýrů a organizace utkání

Vzhledem k možnostem na umělé trávě v Satalicích není v našich silách přestěhovat celý program, na který jste ve Kbelích zvyklí, ale nastavený standart se budeme snažit udržet. U umělé trávy bude postavený stan, odkud zachováme aktivitu hlasatele Martina Kříže. V případě zájmu bude možné ze zmíněného stanu zakoupit i již tradiční zápasový magazín s fanouškovskými suvenýry. Občerstvení na utkání zajistí Sportareál Satalice. Poločasovou soutěž o ceny partnera utkání budeme muset v průběhu působení v Satalicích pozastavit.

Doufáme, že si do Satalic najdete cestu podpořit náš A-tým, který čeká náročný závěr podzimu a pro udržení slibné pozice do jara budeme potřebovat každého z Vás! V neděli od 14:00 přivítáme čtvrté Modřany, následně odcestujeme na půdu momentálního lídra tabulky z Přední Kopaniny a podzimní část zakončíme v Satalicích se Zlíchovem.

Pro více informací nás sledujte na Facebooku nebo Instagramu