Loading...

Prohru s Řeporyjemi jsme nenapravili. S Prague Raptors jsme vybojovali jen remízu

Do zápasu na Zličíně s Prague Raptors jsme vstupovali s ambicí napravit nepovedený výkon z domácího utkání s Řeporyjemi, udržet první místo a hlavně vyhrát. Bohužel jsme jako první opět inkasovali a ze zápasu si odnesli pouze bod.

Do utkání nezasáhl Adam Malík, kterého nahradil Jakub Moučka a vykartovaný Jan Leibl. Po individuální chybě v obraně jsme opět prohrávali a museli dotahovat, což o pár minut později odčinil Jakub Panýrek, jenž dalekonosnou střelou dokázal přehodit hostujícího brankáře. Stupňující výkon našeho týmu v prvním poločase bohužel poznamenalo zranění Patrika Zolouchina, jenž si už do konce podzimu nezahraje a my jsme nedokázali stav utkání otočit.

Komentář trenéra Martina Haniaka:

Vzhledem k průběhu utkání to byl remízový zápas. Bylo třeba, aby jsme šli více do soubojů s maximálním nasazením, aby se kluci opravdu vydali. Do defenzívy můžeme říci, že jsme utkání odehráli obstojně, ale v ofenzivě nám to skřípalo. Bohužel se nám nedaří si správně vyhodnotit, kdy hrát dlouhé míče, kdy hru zrychlit nebo naopak hrát více do nohy a držet míč kolem boxu. Domácí šli do vedení po nepovedené malé domů, útočník situaci pro Raptors vyřešil dokonale. Naštěstí Kuba Panýrek za 5 minut nádherným lobem ze 40 metrů přehodil gólmana. Ve 40. minutě musel ze hry odstoupit Patrik Zolotuchin, do hry přišel Filip Odvárka, který pomohl hru dopředu určitě rozhýbat. Druhý poločas byl o tom, kdo překlopí zápas na svou stranu. My jsme své příležitosti nevyužili a tak vezeme z těžké půdy Raptors jen bod.

Další utkání odehrajeme v Satalicích s Modřany od 14:00 a budeme rádi za Vaší podporu.