Loading...

Vybojovaná výhra v Bohnicích

Do utkání jsme vstupovali jako výrazní favorité. Přeci jenom postavení v tabulce tomu jasně napovídalo, kdy první tým tabulky dorazil do areálu týmu, který je postavením na úplném konci soutěžní tabulky, ale hra v prvním poločase tomu moc neodpovídala, což nám blíže shrne trenér Martin Haniak

Hodnocení utkání trenérem Martinem Haniakem:

Ze sobotního zápasu je hlavním pozitivem zisk tří bodů. Znovu jsme si potvrdili, že žádný soupeř se nevzdá bez boje. Do utkání jsme vstoupili dvěmi neproměněnými gólovkami, ale vzápětí jsme po střele z vápna opět prohrávali v začátku zápasu 1-0. Vstupy do utkání nám opakovaně nejdou a je potřeba najít lepší řešení. Určitě je pozitivní, že se kluci snaží hledat ihned odpověď, bohužel jsme často ve finálce zbrklí, střelba je nepřipravená, koncovka nedůrazná a trochu jsem u některých kluků cítil i deku. Naštěstí přišel po individuálním průniku Kuby Panýrka faul a penalta. Tu až z dorážky proměnil Tomáš Panýrek a jakoby i samotná penalta ukázala nepohodu v prvním poločase.

Pauza nám pomohla, mohli jsme si zase pár věcí říci, povzbudit se a nabudit do druhého poločasu. Po pauze přišel za Filipa Odvárku Pelson Pfavayi, což jsem plánoval už před zápasem, ale okolnosti tomu napomohli. Od Pelsona jsem čekal zklidnění hektické hry a myslím, že se to povedlo. V době, kdy jsme chystali druhé střídání, tak i přes srážku dvou našich hráčů v našem vápně vyvezl míč Tomáš Panýrek, přihrál Kubovi Panýrkovi, který se střelou ve vápně nemýlil. Po třetím gólu Patrika Zolotuchina jsme utkání měli rozhodnout, bohužel jsme nevyužili rychlý protiútok Pelsona s Laminem na brankáře a v 86. minutě soupeř snížil po opakovaně špatně vhozeném autu a následném propadnutí na pravé straně.

Posledních 10 minut jsme již uhájili a 3 vydřené body získali. Poděkování patří našim fandům, kteří opět vyrazili kluky podpořit. Kluci zápas odmakali, zvládli a s tíží tlaku zápasu si v závěru vyzkoušeli i Filip Schauhuber s Danielem Kosinou.

Příští utkání odehrajeme v sobotu od 10:30 v Radotíně s Olympií, ale již následující týden se v domácím utkání utkáme s Řeporyjemi 15.10. od 15:30.