Loading...

Zápas nám ukázal některá negativa, hodnotí vítězství na Meteoru trenér Haniak

Po domácí ztrátě dvou bodů s Cholupicemi jsme jeli na Meteor vyhrát a doufali jsme, že si střeleckou smůlu nepřeneseme i do dalšího utkání. V úvodu se objevilo u fanoušků menší déjà vu, když někteří naši hráči neproměnili tutové šance, nakonec se po obdržené brance rozjel brankostroj, hlavně Tomáše Panýrka.

Hodnocení trenéra Martina Haniaka:

Do zápasu na Meteoru jsme vstupovali po domácí bezbrankové remíze a tudíž jsme všichni cítili, že potřebujeme a musíme získat tři body. Začátek zápasu proti velmi mladému týmu jsme začali aktivně a během prvních patnácti minut jsme si vypracovali tři velmi dobré situace ke skórování, ale bez úspěchu. Vzápětí soupeř vstřelil ze sporné penalty vedoucí branku.

Hráči nepřestávali v útočné aktivitě a rozjeli brankostroj po rychlých akcích ze stran, včetně penalty po krásném průniku Jakuba Panýrka a brance Tomáše Panýrka. Za 9 minut jsme otočili stav skóre na 1:4. Útočnou aktivitu a slušnou práci v defenzivě hodnotím v prvním poločase kladně. O pauze jsme si v kabině řekli i některé poziční chyby ve hře a rozhodně jsem chtěl zápas dohrát v dobrém tempu i po prostřídání hráčů.

Na začátku druhého poločasu vylepšil svůj střelecký účet Tomáš Panýrek čtvrtou brankou. Bohužel hra na velmi těžkém terénu už tak kvalitní nebyla a soupeři jsme dovolili i s trochou štěstí stav skóre korigovat. Se štěstím a po menší chybě brankáře Meteoru vystřelil zpoza vápna svoji premiérovou branku Pelson Pfavayi a přidal šestou naší branku v utkání.

Důležité tři body jsme získali, zápas nám ale ukázal i některá negativa, která si s hráči rozebereme. Nedělní zápas s Uhelnými sklady bude opět velmi náročný a je třeba být opět na neděli dobře připraveni. Jsem rád, že disponujeme širším kádrem a po dohodě s trenérem Odvárkou se hráče snažíme dle možností vytěžovat i v B-týmu, který poslední dvě utkání zvládl. Velký díky patří I našim nejvěrnějším fandům za velkou podporu i na venkovních zápasech.

Příští domácí utkání odehrajeme v neděli od 16:30, kdy na stadion Václava Sajfrta dorazí čtvrtý tým tabulky, Uhelné sklady. V důležitém utkání se soupeřem z vrchu tabulky budeme opět potřebovat Vaši skvělou podporu! Udržíme společně minimálně 200 lidí na stadionu? Sledujte naše sociální sítě, kde pravidelně informujeme o akcích na utkání.