Loading...

U8 Planeo Cup – postup do kvalifikačního kola

V úterý se kbelská dráčata U-8 zúčastnila turnaje Planeo cupu na Motorletu Praha. Pochvala patří organizátorům z Motorletu, že původní hrací plocha, kdy byla nahlášena UMT, byla změněna na travnatou plochu. Přesto čas 13.00 za teploty přes 30 stupňů byla „vražedná“ pro všechny účastníky.
První zápas proti Tempu se našim borcům nepovedl. Nedostali jsme se bohužel vůbec po celý zápas do hry. Soupeř, který byl technicky velmi kvalitní, nás přehrával po celý zápas. Výsledek 9:1 pro Tempo mluví za vše.
Druhý zápas nás čekal soupeř z Berouna. Po domluvě a zlepšení ve všech řadách jsme zvítězili zaslouženě 5:2.
Dalším soupeřem byli kluci ze Střešovic, které jsme přehráli 5:0.
O našem umístění rozhodoval poslední zápas proti domácímu Motorletu, který v předchozích utkáních vysoko prohrával své zápasy. Po příchodu 3 hráčů zlepšil hru a byl „Dráčatům“ dobrým soupeřem. Remíza 4:4 nám stačila na výborné 2.místo v turnaji.
Komentář trenérky:“ Celý turnaj byl pro všechny velmi náročný. Mám radost, že po prvním nevydařeném zápase proti Tempu jsme se zvedli a předváděli náš fotbal. Bohužel některé výkony našich opor nebyly díky vražednému počasí takové, které od borců očekáváme. Musíme zapracovat na hodně nedostatků, které nám turnaj ukázal. Pochválit musím ale celý tým, protože snaha všech byla uspět. Děkuji i kolegyni „Ženě“, která mě hodně pomohla.“

Eva Haniaková