Loading...

Těžký zápas B-týmu na tvrdém Nuselském pažitu

V parném nedělním odpoledni jsme dorazili do Nuslí a už od vstupní brány jsme viděli zapnuté kropení. Po obhlídce hřiště jsme ale bohužel zjistili, že díky pražícímu slunci trávník o nějakém kropení už ani neví – tušili jsme, že nás zase jednou čeká zápas na těžkém terénu. Bohužel jsme se nemýlili – balón nepříjemně poskakoval i při jednoduché přihrávce na krátko, kam se odrazí vysoko nakopnutý míč po dopadu, jste si mohli jen náhodně tipovat.


Od začátku zápasu se hrálo v poměrně vysokém tempu, ale moc pěkné akce k vidění nebyly – oba týmy se uchýlily víceméně k nakopávaným balonům, protože líbivou kombinační hru znemožňoval terén.
Po 30 minutách hry se pěknou střelou prosadili domácí a získali tím vedení 1:0. To je na chvíli nabudilo a dostávali naše hráče více pod tlak.


Kbelští se ale naštěstí brzy oklepali a už ve 40. minutě srovnal na 1:1 Vojtěch Češka. Poločas už se dohrál bez dalších branek, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Od začátku 2. poločasu se střídaly šance na obou stranách, ale proměnit tu svou dokázal až v 60. minutě Filip Schauhuber – Kbelští borci šli do vedení 1:2.

Přes velkou snahu na obou stranách v poslední půlhodině už žádná branka nepadla, a tak jsme si z Nuslí přivezli další 3 body do tabulky za těsnou výhru 1:2. Ten, komu stačí vidět spoustu šancí (byť neproměněných), by si zápas užil, ten kdo se rád podívá i na pěknou fotbalovou mezihru, by odjížděl po zápase nespokojen.