Loading...

Dorost ve Kbelích přivítal urostlé borce z Troji

Po vyhroceném utkání v Modřanech proběhl tento zápas v podstatě úplně v pohodové atmosféře.
Soupeř neměl přílišnou kombinační kvalitu, naopak se ale vyznačoval secvičenou hrou vzduchem pro kterou měl výškové předpoklady.
I přes jednoznačné pokyny z lavičky, se kbelští mládenci až příliš přizpůsobovali hře soupeře, což nám samozřejmě moc nesvědčilo.
Od začátku jsme si sice tvořili šance, hlavně přes křídelní prostory a náběhy křídelních hráčů, ale na první branku jsme čekali až do 28. minuty.
První část druhého poločasu byla z naší strany ohledně kontroly hry výrazně lepší, lépe jsme kombinovali a zaslouženě jsme proto přidali další dvě branky.
V závěru zápasu ale přišel opět útlum (daný možná i tím, že jsme v parném dopoledni nastoupili jen s jedním hráčem na střídání), polevili jsme v koncentraci a výkonu již chybělo i týmové pojetí a pohyb bez míče – soupeři jsme nicméně do konce zápasu gól vsítit nedovolili.
Vítězství 3:0 je pěkné, ale z trenérského pohledu nemůžeme být plně spokojeni – dále musíme tvrdě pracovat na aktivitě, na kontrole hry a na správném vyhodnocování situací.
Čekají nás těžší soupeři, na které by současný výkon nemusel stačit.