Loading...

Dráčata překvapila v Březiněvsi

Hned na úvod sezóny jsme přijali pozvání na Hejmův memoriál v Březiněvsi. Byl to turnaj pro šest týmů hraném podobnou formou jako Ministar. Pro většinu našich hráčů to byl vůbec první turnaj, takže jsme neměli příliš velká očekávání z kvality hry.
Tím víc nás překvapilo obrovské nasazení a bojovnost našich borců. O síle týmu nás přesvědčily první dva zápasy proti Pšovce a Vršovicím, které jsme dotáhli do vítězných konců. Smolná prohra s Třeboradicemi (3:4) nás vrátila na zem. A v zápase proti suverénní Pragovce jsme dlouho drželi stav 1:1. Pak však přišel vysočanský uragán a pět balónů v naší brance. Náladu jsme si zpravili vysokou výhrou nad domácí Březiněvsí (9:4) a díky vzájemným zápasům jsme brali konečné 2. místo.
Velkou oporou a tahounem týmu byl Sebík Boublík, který jako jediný nastupoval pravidelně už v předešlé sezóně. Své zkušenosti nabrané ve starší kategorii předává při hře nováčkům, kteří se tak lépe zapojí do hry. Svou hrou nás potěšil Alex, který zároveň zazářil i v brance. K úspěchu přispěla i Adamova a Matýskova schopnost podržet míč. Také hráči Mathias, Matěj, Sebastian, David, Robík a Štěpa pomohli svou bojovností. A právě Štěpa zakončil turnaj kuriózním gólem v poslední vteřině, kdy jeho nepříliš tvrdá střela prošla snad třem hráčům mezi nohama.
Trenéři M&M a Max

Fotky v galerii ZDE