Loading...

Déjà vu ve Kbelích

Jakoby se vrátili v čase, si musela připadat šestice hráčů, kteří nastoupili na jaře ve Kbelích, tehdy ještě za hostivařské „C“čko a nyní zavítali se svým týmem opět do Kbel.


Naši borci hosty vůbec nešetřili a vlétli na ně s plnou vervou a už ve 2. minutě je rozesmutnil Vojta Češka.
O 6 minut později se k odraženému balonu ve středovém kruhu dostal Kuba Lerbletier, všimnul si, že hostivařský brankář není ideálně postaven a dalekonosnou pumelicí z voleje přidal 2. gól kbelských.
V 11. minutě se vyplatil důraz Vojty Češky a ten zvyšoval už na 3:0.


Když se ve 27. minutě trefil Michal Šrůtek a hned o minutu později Lamin Dampha, svítil na výsledkové tabuli už stav 5:0 a hosté byli, jak se říká, na ručník. Lamin se trefil krásným gólem z úhlu ještě o 10 minut později a uzavřel tím gólový výčet 1. poločasu na hodnotě 6 pro domácí, 0 pro hostivařské.


Ve 3. minutě 2. půle završil svůj hattrick Vojta Češka a mohl jít v klidu za stavu 7:0 střídat.
V 63. minutě přišla chvíle kapitána Petra Krátkého, který zvyšoval už na 8:0. I když se poté hra domácích velmi zpomalila a pro diváky nebyla moc atraktivní, stačilo to Kbelským k tomu, aby byli většinu času v držení balonu a moc ho hostujícímu týmu nepůjčovali.


10 minut před koncem naši borci ještě asi chtěli potěšit věrné diváky a přepnuli na vyšší výkonnostní stupeň a z několika rychle po sobě jdoucích akcí vytěžil závěrečný gól zápasu Honza Traub.
Po závěrečném hvizdu byli možná někteří diváci nespokojení, že se nedočkali kýžené desítky, hráči hostujícího týmu si naopak asi oddechli, že to mají za sebou.


Výraznou převahu Kbelských asi nejlépe vystihuje to, že domácímu gólmanovi Jirkovi Kaiserovi stačily k vychytané nule pouhé 4 zákroky. Předpokládáme, že za týden nás výrazně více prověří borci v Nuslích – přijeďte nás, prosím, podpořit.