Loading...

Tvrdý boj na hřišti Modřan

Modřanští své první utkání vyhráli 8:0 nad Trojou a po 5 minutách to vypadalo i s námi zle – prohrávali jsme 2:0. Soupeř na nás sice vlétl a byl určitě herně lepší, ale obě branky padly po úplně zbytečných chybách, které by se nám stávat neměly.
Naštěstí se nám z ojedinělé šance podařilo brzy snížit a hráči začali věřit, že jsme si na Prahu 4 nepřijeli pro žádný debakl.
Naše sebevědomí bohužel srazila další zbytečná branka soupeře a v 15. minutě už jsme opět prohrávali o dvě branky 3:1.
Kbelští dorostenci jsou ale bojovníci, nevzdali se a do poločasu se jim podařilo vyrovnat nejen hru ale i stav utkání. Po našem zlepšeném výkonu byl stav 3:3 po 45 minutách spravedlivý.
O poločase jsme si s hráči řekli, že momentum je na naší straně a pokud ještě přidáme na otáčkách můžeme si z Modřan odvézt plný bodový příděl.
Místo našeho tlaku ale bohužel přišla série několika soupeřových standardních situací a po jedné z nich se prosadil domácí hráč, který z voleje trefil centr od rohového praporku a vymetl roh naší branky krásnou střelou z rohu velkého vápna – 4:3 pro domácí.
Ačkoliv jsme se hnali za srovnáním a aktivním pressingem jsme soupeře vyváděli z rovnováhy, dařilo se domácím, i díky vyhrocenému průběhu závěrečných minut, hru kouskovat a narušovat naši koncentraci, čímž rozmělnili náš tlak.
Chlapcům patří uznaní, že bojovali až do konce a vyrovnali se kvalitnímu soupeři. Jen to chce umět zachovat chladnou hlavu. Stále před sebou máme mnoho práce co se týká kombinační hry.