Loading...

SŽ 3.9.2023 FA Praha – TJ SK Satalice 1:4

V nedělním dopoledni jsme se sešli na Proseku k našemu úplně prvnímu utkání na velkém ( dospěláckém) hřišti 10+1. Musím přiznat, že bez jakéhokoliv přátelského utkání v tomto počtu jsem měl docela obavy, jak se s tím kluci vypořádají. 

Při rozcvičce opět unavené obličeje a utahané rozcvičení jen podporovaly naše chmurné myšlenky a po rozhovoru s trenérem soupeře, že mají většinu hráčů ročník 2009, tomu jen dodával. Klukům jsme nic nenaznačovali a poctivě je připravili. Musím uznat, že nás velice pěkně překvapili a do utkání vstoupili aktivně. Po většinu času jsme drželi balón a kombinovali v obraném vápně soupeře. Bohužel stále bez zakončení. Soupeř se vymanil z našeho tlaku a hra se trochu vyrovnala. Poté zahrozil soupeř po naší ztrátě míče na půlící čáře, utekl Marťovi G. a zachraňoval Ondra perfektním zákrokem na malém vápně. Bohužel 3 rychlí útočníci dělali naší obraně velké problémy a hrozili z brejků. Naštěstí Ondra byl pozorný a nikomu nedovolil skórovat. První poločas se chýlil ke konci když pan Peťule vzal odpovědnost na sebe a jako správný kapitán střelou z dálky otevřel skóre. Do kabin jsme šli za stavu 0-1. Po změně stran se obraz hry nezměnil, stále jsme měli balón pod kontrolou a soupeř hrozil pouze z ojedinělých brejků. Poté se krásně prosadil opět pan Peťule a dále Honza O. z trestného kopu. Soupeř se za nepříznivého stavu dostal ojediněle do vápna, když ho Peťul fauloval a daroval soupeři penaltu. Na náš výkon to však nemělo vůbec žádný vliv a naopak jsme kontrolovali hru a po nastřelené tyči a břevnu se individálně prosadil Vítek.

Vstup do velkého fotbalu se nám podařil na výbornou a už jen natrénujeme střídání, které musíme hlásit rozhodčím a bude to paráda.

Děkujeme klukům za skvělý fotbalový zážitek a rodičům za podporu 😊😊😊

Střelci : pan Peťule 2x, Honza O., Vítek

Fotky v galerii ZDE