Loading...

Třígólová výhra ve Slivenci, zůstáváme na čele tabulky

Po domácí remíze s druhou Aritmou, kdy jsme dvougólové vedení neudrželi v samotném závěru jsme do Slivence jeli vyhrát. Třígólovou výhru sledoval i početný soubor fanoušků ze Kbel.

Výkop v 10:30, fanoušci Kbel tvořící neúnavnou podporu na místě. Do utkání jsme vstoupili bez zraněného Tomáše Pokorného a z jiných důvodů nebyli k dispozici Jiří Vokoun s Prokopem Urbanovským. Do utkání jsme vstoupili nepříliš přesvědčivě. Drželi jsme míč, ale jen sporadicky si vytvářeli brankové příležitosti, zatímco soupeř zahrozil ze dvou zajímavých rychlých protiútoků, které pro naše štěstí nezužitkoval.

Herní pojetí se začalo měnit od 30 minuty, kdy jsme soupeře zamkli před jejich vápnem a ten se zvládl osvobozovat jen odkopy či jsme po ztrátě skvělým presinkem okamžitě získávali míče na naše kopačky, což nás dostávalo do slibných situací.

Minutu před koncem prvního poločasu vyvíjený tlak přinesl své ovoce. Patrik Zolotuchin přetáhl centr na Jakuba Panýrka, který se do střely krásně položil a umístěným míčem na přední tyč nás poslal do vedení – 0:1!

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako konec prvního. Do šancí se postupně dostali Pelson Pfavayi, Tomáš Panýrek nebo Patrik Zolotuchin, ale dvoubrankové vedení přišlo až v 63. minutě, kdy Jakub Panýrek obešel obránce, nacentroval přesný míč na hlavu Tomáše Panýrka a ten se nemýlil – 0:2!

V 74. minutě se do hry dostal Miroslav Zich a o minutu později vstřelil třetí branku v utkání! 20-letý střední záložník před rokem odešel do Irska, ale z důvodu přechodu do zahraničí může nastupovat i v České republice, kde je stále u nás registrován.

Zbytek utkání se již dohrával více zkušeně, drželi jsme míč, soupeře do šance nepustili a ohlídali si vítězství 0:3, které se poté společně oslavilo s kbelským kotlem.

Příští domácí utkání odehrajeme v neděli od 17:00, kdy na domácím stadionu přivítáme Cholupice. Těšit se můžete na další akce spojené s organizaci utkání. Pro veškeré informace o dění v klubu a organizaci utkání sledujte naše sociální sítě.