Loading...

Rozpačitý vstup „B“-týmu do sezóny

Na úvodní mistrovské utkání jsme si „pozvali“ domů do Kbel „B“ tým Dubče.
Bohužel pro nás jsme se zachovali jako vlídný hostitel a nechali jsme Dubečské odjet s plným bodovým ziskem za výhru 1:4.


Těžko říct, co bylo příčinou nezdaru, jestli nerozehranost týmu, nesehranost s posilami, nebo jen nervozita z premiérového zápasu ve vyšší soutěži, každopádně jsme si od soupeře nechali vnutit jeho hru a místo domluvené postupné rozehrávky jsme se zbytečně často uchylovali k nakopávání balonů.
Jedním z mála světlých okamžiků zápasu byl gól Čendy Skoče na 1:0 hned ve 3. minutě zápasu, ale od soupeřova vyrovnání na 1:1 ve 12. minutě už náš výkon postupně upadal a naopak soupeři rostlo sebevědomí.


Než jsme se stačili ve druhém poločase nadechnout, přišel druhý gól hostů a od té chvíle působil náš tým poněkud rezignovaným dojmem.
Když jsme se 30 minut před koncem začali trochu nadechovat a objevilo se několik šancí v podobě průchodu soupeřovou obranou, přišel v 69. minutě nešťastný obranný zákrok před naší bránou a nařízenou penaltu soupeř proměnil.


Když o 4 minuty později Dubečští potrestali chybu v naší obraně a zvýšili už na 1:4, byl ve tvářích našich hráčů vidět pocit zmaru.


Naši hru se podařilo částečně oživit závěrečným prostřídáním, ale protože jeden gól nám nebyl uznán kvůli těsnému ofsidu a 2 velké šance z rohových kopů skončily těsně mimo soupeřovu bránu, skóre už se do konce zápasu bohužel nezměnilo.


V sobotu nás čeká těžký soupeř – Hostivař „B“, takže je potřeba hodit nezdar za hlavu, poučit se z chyb a v příštím zápase plnit taktický plán, který si připravíme.