Loading...

Hrál se fotbal nebo hokej? Ze Zbraslavi odvážíme tři body!

První kolo a cesta do Zbraslavi, která dva roky po sobě těsně nedosáhla na postup do přeboru a ambice neskrývají ani pro letošní sezónu. Pro nás na začátek těžký soupeř a po prvním poločase většina našich fanoušků neskrývala obavy, zda z prvního utkání odvezeme vůbec nějaký bod. No a potom přišel druhý poločas.

Po úspěšné letní přípravě a posíleni o nové hráče jsme vstupovali do zápasu s jistými ambicemi, ale v 10. minutě jsme museli zpět na zem, kdy po špatné rozehrávce Jakuba Moučky a podklouznutí Filipa Odvárky se soupeř dostal do vedení.

V prvním poločase jsme měli převahu v mezihře, ale opařeni z první branky se nám nedařilo převahu přetavit ve větší brankové příležitosti. Ve 30. minutě soupeř využil rychlý protiútok a podruhé potrestal naši chybu a dostal se do vedení 2:0. Další těžký direkt přišel o 10 minut později, kdy po rohovém kopu se míč odrazil od zad soupeře a zapadl obloučkem přesně za zády bezmocného Jakuba Moučky.

Po třetí inkasované brance jsme se paradoxně trochu zvedli a byly vidět nebezpečné náznaky. V poslední možné šanci přišla důležitá branka! Patrik Zolotuchin se uvolnil na levé straně hřiště, nacentroval do vápna, kde si míč našel Tomáš Panýrek a napodruhé dostal míč za zády domácího brankáře – velice důležitá branka, která nás nakopla před druhým poločasem.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se dvěma změnami v poli. Prokopa Urbanovskýho nahradil Michal Šrůtek a Filipa Odvárku Pelson Pfavayi. Oba nastoupivší hráči byli pro naši hru ve druhém poločase velice důležití. Michal Šrůtek v tandemu s Patrikem Zolotuchinem zaměstnávali pravou stranu soupeře a Pelson Pfavayi přinesl do středu zálohy potřebný klid v mezihře.

Rána pro naši psychiku přišla hned po pěti minutách, kdy na 4:1 zvýšil domácí Viktor Vodička, ale podruhé se ukázala naše vnitřní síla, kdy hned po dvou minutách dokázal Jakub Panýrek snížit a znovu zvýšit naše šance na body!

O 3 minuty později po další naši individuální chybě v obraně se krásnou dalekonosnou střelou trefil Pavel Vodrážka a soupeř šel znovu do dvoubrankového vedení. My jsme potřetí a naposledy vstali z mrtvých.

Od 60. minuty jsme soupeře doslova zamkli na jeho polovině hřiště a vypracovávali si jednu nebezpečnou šanci za druhou. V 71. minutě po centru Patrika Zolotuchina se trefil Jakub Panýrek. O 8 minut později se Jakub Panýrek krásně zbavil obránce, předložil míč Tomášovi Panýrkovi a ten vyrovnal, obrovská euforie našeho týmu nemohla dopadnout jinak než, že jsme přidali i šestou branku k vysněnému obratu, kterou v 85. minutě vystřelil Patrik Zolotuchin a bylo, co slavit!

Do Kbel po hokejovém výsledku vezeme tři body a příští utkání odehrajeme doma, v neděli od 17:00 proti 1999 Praha.