Loading...

A-tým zahajuje přípravu, kde odehraje čtyři zápasy

V úterý od 18:30 začíná kbelským fotbalistům přípravný blok na novou sezónu. V kádru pro letní přípravu je prozatím třiadvacet hráčů a tři brankáři. Kompletní soupisku, další informace o pohybech v hráčském kádru a přípravných utkáních najdete v tomto článku.

Svěřenci Martina Haniaka budou během letního přípravného bloku působit na kbelském pažitu kromě dvou utkání, které odehrají na hřištích soupeře. V pátek 14. července odehrají ve Kbelích duel s tradičním přípravným soupeřem z Úval, 20. července odehrají druhé přípravné utkání na hřišti Březiněvsi, 26. července v Hostivaři a generálku kbelští fotbalisté odehrají doma 30. července proti přeborovým Třeboradicím.

Přípravu s muži začnou i čtyři hráči z kategorie U19, kteří s největší pravděpodobností budou do soutěže k dispozici B-týmu. Do přípravy se zapojí i nové tváře. 21-letý střední záložník Martin Terentiev, který minulý ročník nastupoval v divizi za Sokol Libiš, kam přestoupil z pražské Dukly. O formě jeho působení ve Kbelích se ještě bude jednat. Druhým hráčem je dvacetiletý Jakub Sádlo, který zaujal trenéry při zápasech Běchovic s našim B-týmem. Mladý záložník působil v mládeži Admiry Praha a stejně jako u Martina Terentieva se o jeho formě působení ve Kbelích bude teprve jednat. Do přípravy se již nezapojí stálice posledních let Jiří Rozumný. Kádr pro novou sezónu je stále ještě otevřený.

Do přípravy nastoupíme bez hlášených absencí kromě Tomáše Zimy, který dokončuje léčbu antibiotiky.