Loading...

Druhé utkání nezvládáme, tentokrát s Přední Kopaninou

Čeká nás perný závěr sezóny, kdy jsme se utkali s třetí Přední Kopaninou, následně odehrajeme utkání na hřišti čtvrtého Zlíchova a v posledním střetnutí sezóny vyzveme na domácím stadionu druhou Zbraslav. V prvním utkání v závěrečném bloku jsme přivítali třetí Přední kopaninu, a utkání se nám nevyvedlo.

Stál před námi těžký, ale hratelný soupeř, což dokládá vyrovnané utkání z podzimní části, kdy jsme na hřišti Přední Kopaniny prohráli 2:3. Do jarního utkání jsme vstoupili posíleni a s odhodláním, co nejlépe zvládnout závěrečnou část sezóny a hlavně odčinit středeční prohru v Modřanech.

Soupeř, jehož soupiska oplývá hráči s ročníkem narození 2000 a mladší nás přehrával ve všech oblastech. Technicky, taktiky a hlavně fyzicky, kdy jsme nedokázali oponovat tempu hostí. Už jen fotbalový pánbůh ví, jak by případně utkání mohlo vypadat nebýt odpískání prvního sporného penaltového kopu a následné rychlé odskočení o dvě branky po našem snížení a nadechování se k soustavnému náporu. Všechny tyto situace určitě uštědřili domácím hráčům pořádnou újmu na psychice a po konečném hvizdu již bylo jasné, že z pomyslného dna se naši hráči již nedokázali dostat (1:5).

Přední kopanina hrála účelně a hlavně produktivně, téměř každá jejich střela skončila v síti a nám naopak tentokrát chybělo v zakončení více štěstí, protože šance a vyložené šance na zdramatizování či i vyrovnání výsledku rozhodně byly.

V předposledním domácím utkání v tomto roce, tak odcházíme s největší domácí porážkou po třech letech a nám nezbývá nic jiného než se z utkání poučit, chyby neopakovat a do dalších utkání jít výsledek odčinit.