Loading...

Těžké utkání s Prague Raptors jsme urvali na naší stranu

Ve 27. kole 1.A třídy jsme na našem hřišti přivítali Prague Raptors, kterým jsme po minulém vzájemném zápase měli, co vracet, prohru 0:5.

Do úvodu utkání jsme vstoupili aktivně, věděli jsme o dobrých individualitách soupeře a jejich poslednímu dobrému výsledku z lídrem tabulky ze Střešovic (0:0). Utkání se tak i odvíjelo, Raptors drželi míč a my jsme byli dobře připraveni bránit z bloku, eliminovat nejlepší hráče soupeře a vyrážet do rychlých protiútoků.

V průběhu prvního poločasu se to dařilo, soupeře jsme do výrazné šance nepustili a opora mužstva Prince Owusu nedostal výrazný prostor k využití své rychlosti, o které jsme se hlavně v prvním vzájemném utkání přesvědčili. Ve 29. minutě naše kombinace na jeden dotyk vysunula Tomáše Panýrka, který se nemýlil a svým prvním zásahem v utkání nás poslal do vedení – 1:0!

Do konce prvního poločasu jsme si vypracovali i pár dalších slibných příležitostí a zejména došlo ke dvoum sporným okamžikům ve vápně soupeře a penalty se rozhodně pískat daly.

Do druhého poločasu jsme vstoupili v podobném stylu, ale s rozdílem vysunutí presinku až po vápno soupeře a rychlejším dostupování ve středu hřiště, cílem bylo zejména eliminovat Petera Konadu, který určoval tempo hry a rozehrávku hostů.

Zvolená taktika vyústila ve druhou naši branku, po standartní situaci Jakuba Panýrka míč proskákal až na zadní tyč, kde zapadl za zadní tyč – 2:0! O pár minut později jsme aktivním presinkem donutili soupeře k chybě, ale z úhlu Jakub Panýrek prázdnou branku minul.

O 10 minut později přihrávku za obranu soupeře zužitkoval Tomáš Panýrek, který letící míč trefil volejem na zadní tyč a rázem to bylo 3:0!

Do konce druhého poločasu se soupeř snažil držet míč, ale přes náš blok si žádnou výraznou šanci nevypracoval. V 78. minutě jsme soupeři branku darovali, po rohovém kopu a špatném odkopu soupeř hlavou umístil míč směrem na bránu, kterou pro naši smůlu Petr Dobrovolný promáchl a míč proskákal za zády Adama Malíka.

V příštím kole zavítáme na hřiště Modřan, ve středu 31.5. od 17:30. Příští domácí utkání přivítáme třetí Přední Kopaninu (4.6.23 / 17:00) a budeme se na Vás těšit!