Loading...

Z Řeporyjí si odvážíme tři body

Utkání s Řeporyjemi doprovázela složitá situace. Nejenom, že jsme do něj šli se dvěmi ztrátami po sobě, z toho ta poslední byla v pozici výrazného favorita, ale i s jedním středním obráncem z důvodu zranění Jiřího Vokouna s Janem Liškou a vykartovaného Jana Leibla.

Do utkání jsme se snažili vstoupit aktivně, ale po neodpískaném, z našeho pohledu faulu v pokutovém území na Prokopa Urbanovského se soupeř dostal do rychlého protiútoku, který zakončil povedenou střelou do naší sítě – 0:1.

Z brzkého direktu jsme se zvládli rychle oklepat a po standardní situaci Patrika Zolotuchina se do vzduchu zavěsil Tomáš Panýrek a hlavou umístil střelu do domácí branky a vrátil výsledek do stavu nerozhodného – 1:1! O pár minut později po vybojovaném míči Martinem Haniakem se do svého typického nájezdu dostal Jakub Panýrek, který si ze soupeřovi obrany udělal kužele a poprvé jsme v utkání vedli!

Do konce prvního poločasu se až na naše náznaky nic neodehrálo a do šaten se odcházelo za stavu 1:2 pro hosty. Na nepřízniví stav po poločase soupeř ihned zareagoval dvěmi střídáními na levé straně hřiště, které rozhodně oživili hru domácích.

V 56. minutě si vzal na starost naší třetí branku opět Jakub Panýrek, který se dostal před dva obránce domácích a přesnou střelou na zadní tyč zvýšil naše vedení. O deset minut později soupeř skóre korigoval, kdy se z rohového kopu prosadil Matyáš Petr.

O pár minut později, ale svítilo na světelné tabuli opět skóre s rozdílem dvou branek, kdy po lajně utekl soupeřům Jakub Panýrek a předložil míč Vojtěchovi Češkovi, který se již před prázdnou brankou nemýlil – 2:4!

Zbytek utkání se již spíše dohrával a po konečném hvizdu jsme si mohli připsat další tři body do soutěžní tabulky, kde na čtvrtý Zlíchov ztrácíme tři body.

Další utkání odehrajeme v neděli na domácím stadionu, kam zavítá Prague Raptors, který si z uplnulého kola připsal remízu 0:0 s lídrem tabulky ze Střešovic. Výkop začíná v 17:00 a budeme se na Vás všechny těšit. Kbely do toho!