Loading...

Utkání s prvními Střešovicemi jsme nezvládli a poprvé na jaře prohráváme

Do utkání s prvními Střešovicemi jsme vstupovali s ambicí prodloužit sérii bez prohry o další utkání, ale stál proti nám těžký oříšek v podobě prvních Střešovic, které kráčí za postupem.

Do utkání jsme vstupovali bez zraněného Martina Haniaka, který nedotrénoval čtvrteční trénink z důvodu zranění kolene. Utkání od samotného začátku utkání skrápěl hustý déšť, který během pár minut vytvořil bahnitý povrch a pro oba týmy byla rázem kombinační hra těžším oříškem. Zápas se přesunul do roviny osobních soubojů a většího odhladání jít za vítězstvím, ve kterém nás Střešovice předčili.

V průběhu prvního poločasu jsme si nevypracovali větší brankovou příležitost a když jsme si mysleli, že uzavřeme první poločas stavem 0:0 a od druhého poločasu na Střešovice vlétneme v jiném rozpoložení, tak nás potrestal zbytečný faul na hranici vápna, který soupeř krásně kopnutým přímým kopem potrestal a do šaten se odcházelo za stavu 0:1 pro hosty.

Na začátku druhého poločasu jsme se nadechovali k výraznějšímu náporu a samotní hráči vycítili, že se utkání ještě bude moci zlomit, když v zápětí jsme dostali druhý direkt, který pro naši psychiku byl už klíčový. Dlouhý míč od brankáře se po kluzkém povrchu sklouzl, s čímž jinak dobře chytající Adam Malík nepočítal a míč ho přeskočil – 0:2!

V závěru utkání Střešovice zvýšili tlak a i vedení na 0:3, my jsme se již na konci utkání zmohli jen k pokutovému kopu, který proměnil Tomáš Panýrek.

Z utkání jsme si odnesli nejen ponaučení, ale bohužel i tři zranění, kdy Jiří Vokoun po zápase odjížděl do nemocnice se zlomeným nosem a v dalším utkání s Nebušicemi s největší pravděpodobností nenastoupí, Jan Leibl dohrával s obmotanou hlavou z důvodu tržné rány a Filip Odvárka po ostrém zákroku soupeře musel v prvním poločase nuceně vystřídat.

Děkujeme fanouškům, že v nepříznivém počasí a v neobvyklém čase nás dorazili podpořit a doufáme, že hned v pondělí 8.5.2023 od 17:00 budeme moci porážku odčinit a vrátit do Kbel radost z vítězství.