Loading...

SŽ FK VINOŘ 1928 – TJ SK Satalice 10.4.2023

Druhé mistrovské utkání jarní části sezóny jsme výsledkově zvládli naším oblíbeným výsledkem 3:1.
Výkon ovšem nebyl ideální, sic jsme soupeři dovolili minimum šancí, sami jsme si jich moc nevytvořili a můžeme děkovat gólmanovi.

První velká šance přišla v páté minutě, kdy po rohovovém kopu střelou přes hlavu zakončoval Milka nad. Po pár minutách se už prosadil, když rozhodil brankáře soupeře, jenž nezkrotil nákop za obranu. Druhý gól byl dost podobný, opět v podstatě z náhody. Po poločase tedy 2:0, ale nešlo o vypracované góly, spíš o aktivitu útočníka a chuť jít za každým míčem. Začátek druhého poločasu byl lepší, soupeře jsme přitlačili, více jsme si vážili míče, lépe ho drželi a kombinovali. Z tohoto tlaku, po dobře rozehraném rohu na krátko, padla třetí branka. Po zranění útočníka už naše hra neměla dostatečnou kvalitu v kombinaci a nechali jsme hrát soupeře který v závěru snížil skóre.

Shrnutí: Kvalitní výkon obrany ne tak v kombinaci, jako v obrané činnosti, dobré náběhy krajních obránců.
Útočník splnil úkol. Horší hra středních hráčů, chyběla nám nabídka do volných prostorů hlavně od SOZ, SZ zase zbytečně předržovali míč.
Na druhou stranu nám evidentně nevyhovoval terén, kdy nám nevycházel kvalitní 1. dotek. Navzdory tomu jsme 1 bod od prvního místa a je na nás jak přistoupíme ke zbytku sezony, máme to ve svých rukách. Záleží, jak k tomu chlapci přistoupí. Pokud přidáme v trénincích a hlavně docházce, můžeme společně dosáhnout velkého úspěchu.

Fotky v galerii ZDE