Loading...

Remíza na Aritmě, k obratu chybělo málo

V rámci 19.kola 1.A třídy jsme odehráli utkání na Aritmě, které jsme chtěli vrátit smolnou porážku z podzimního domácího utkání. Ke konečnému obratu chybělo málo.

Do utkání jsme vstupovali s odhodláním vrátit Aritmě podzimní porážku a navázat na dobré výkony z úvodu jarní části sezóny. Starší umělá tráva dobrému fotbalu ovšem neseděla a bylo to znát i na individuálních výkonech některých hráčů.

První poločas se nesl zejména v duchu boje ve středu hřiště, ale po špatné komunikaci v našich zadních řadách šel do vedení soupeř. V prvních 45 minutách se do největší šance z naší strany dostal Jakub Panýrek, který jen orazítkoval brankovou konstrukci domácích.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a začali jsme diktovat tempo hry. Po pár náznacích se ke střele za vápnem dostal Tomáš Panýrek a prostřelil domácího brankáře – 1:1!

Do první vyložené šance se po vstřelené brance dostal houževnatě hrající Prokop Urbanovský, který obešel domácího brankáře a v cestě mu stála jen odkrytá branka. Z mírného úhlu ovšem trefil pouze boční síť.

Do druhé velké šance se po centru Martina Haniaka dostal Čeněk Skoč, ten trefil nohu dobře postaveného brankáře, od které se míč odrazil k Prokopovi Urbanovskýmu, který rovněž trefil brankáře.

Do konečného hvizdu jsme již nedokázali výsledek otočit a do Kbel vezeme bod. Příští utkání odehrajeme v sobotu od 17:30 proti 1999 Praha v Satalicích.