Loading...

Konec v poháru, naše síly na Vršovice nestačily

Kbeláci ve 3. kole Teshakor poháru narazili na Union Vršovice hrající vedlejší skupinu 1.A třídy. Po úvodní brance Prokopa Urbanovskýho jsme vedení neudrželi a i díky vlastní brance Martina Haniaka po výsledku 2:1 vypadli.

Trenér Haniak před utkáním s Vršovicemi jen počítal hráče na marodce a tak jsme do utkání vstoupili se třemi náhradníky a kádrem doplněným hráčemi z B-týmu a Davidem Šmídem z U-19.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a po přesným míči za obranu soupeře se ze samostatného úniku nemýlil Prokop Urbanovský. Po obdržené brance nás Vršovice zmáčkli na naší polovině a po standardní situaci vyrovnali stav utkání na 1:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a do větších příležitostí Vršovice nepouštěli. Jenže pro naší smůlu jsme si druhou branou soupeře dali sami, kdy po soupeřově střele a teči Martina Haniaka do protipohybu brankáře Moučky se míč dostal za naší brankovou čáru.

V průběhu druhého poločasu jsme si vytvořili řadu jasných brankových příležitostí, kdy v tváří tvář brankáři svou šanci neproměnili Vojtěch Češka či Prokop Urbanovský a s pražským pohárem se po třetím kole loučíme.