Loading...

Příprava: Remíza s Duklou Praha

Přípravný blok se blíží ke svému konci a před generálkou s Úvaly jsme ještě sehráli přípravné utkání proti Dukle Praha U19, kde jsme inkasovali v samotném závěru a utkání skončilo remízou 2:2.

Do zápasu jsme nastupovali v rozestavení 3-5-2. Utkání, které mělo od první minuty vysoký stupeň nasazení si oba týmy v prvním poločase vytvořili několik brankových příležitostí, ale ani jedna neskončila v sítí. Největší šance na naší straně měl Jakub Panýrek, který nedokázal proměnit samostatný únik a Martin Haniak, který se ve velkém vápně dostal k odraženému míči, ale střela skončila těsně nad břevnem. Do druhého poločasu se šlo tedy za bezbrankového stavu.

Po přestávce se do hry dostal Jiří Rozumný a Prokop Urbanovský. Druhý poločas pokračoval v podobném tempu jako skončil poločas předchozí. V 58. minutě závar před hostující brankou využil Tomáš Panýrek, který na druhý pokus dostal míč za záda brankáře. Po 10 minutách rychlý protiútok a krásný centr z levé strany využil opět Tomáš Panýrek, který se hlavou nemýlil.

Zbytek utkání už se odehrával spíše na naší polovině hřiště a Dukla určovala tempo hry. Dalším prostřídáním a kumulující se únavou jsme nedokázali příznivý stav udržet a Dukla zvládla ještě vyrovnat.

Spartak Kbely – Dukla Praha U19 2:2 (0:0)

Branky: 2x Tomáš Panýrek

Sestava: Kaiser, Liška (Rozumný), Leibl, Vokoun (Horní) Haniak (Šmíd), Odvárka, Skoč, Pokorný, Dobrovolný (Macháček), Panýrek J. (Urbanovský), Panýrek T.