Loading...

Novoroční setkání týmu U8

V pátek 13.1. proběhlo již dlouho avizované setkání hráčů a rodičů s trenérským týmem a vedoucí kategorie U8.
Sešli jsme se v netradičních prostorech bowlingového klubu v hotelu Duo na Proseku.
Programem setkání bylo navázat více neformální vztahy mezi všemi účastníky, protože v průběhu podzimní sezony k tomu nebylo tolik prostoru.
O to více jsme využili právě tohoto setkání rodiče seznámit s hodnocením podzimní části sezony, kdy kluky převzal nový trenérský tým.
Děti si mezitím zahrály bowling a to i včetně sourozenců našich hráčů.
Navíc se o nás vzorně po celou dobu staral personál klubu a všem věřím že chutnalo. Děti měly taktéž zajištěn kvalitní pitný režim, ovoce a společnou večeři.
Jsem rád, že bylo na rodičích vidět, že je zajímala presentovaná témata o přístupu hráč-rodič-klub a v průběhu večera se společně bavili a měli možnost se na cokoliv zeptat.
Odnesli si taktéž spoustu informací k plánované jarní sezoně a ti nejlepší hráči bowlingu obdrželi odměny pro vítěze. Nicméně nikdo neodešel s prázdou a samolepky klubu určitě budou vylepeny na všech penálech, batůžkách, deskách či pouzdrech mobilních telefonů rodičů😉.

Za všechny z realizačního týmu musím moc poděkovat za skvělou účast a báječnou atmosféru a určitě na jaře navážeme na toto setkání a vytvoříme si tím společnou tradici.

Za trenérskou skupinu U8
Víťa, Filip, Vítek, Radek a vedoucí týmu Žeňa.