Loading...

ZL MŽ 14.1.2023 Spartak Kbely – FA Praha 3:1

V sobotním odpoledni jsme nastoupili proti týmu FA Praha, kterého máme i v soutěži, a plni očekávání těžkého zápasu jsme se sešli v plném počtu.

Soupeř v dosavadním průběhu zimní ligy neprohrál jediné utkání a všem dával i spoustu gólů. Při předzápasovém rozcvičení soupeř vypadal hodně sebevědomě. V samotném utkání již naši hráči předvedli větší kvalitu, míč soupeři moc nepůjčovali a jasně kontrolovali hru. Jen díky skvěle chytajícímu brankáři soupeře se nám nedařilo prosadit střelecky. Šancí bylo spoustu, ale gól ne a ne přijít (Štěpa několikrát sám před brankářem). Ke konci poločasu se konečně podařilo prostřelit brankáře střelou zblízka Teovi po krásné přihrávce Matyho F.

Ve druhém poločase jsme konečně přidali další branky a nebýt chybičky v obraně, po které se podařilo soupeři výsledek korigovat, tak jsme předvedli parádní výkon.

Poprvé v našem týmu nastoupil Ondra I. – v první půli byl v brance a ve druhé v útoku. Ani na jednom postu se neztratil a pomohl týmu k výhře. Druhou půli chytal Jirka a svůj tým podržel, na inkasovanou branku neměl nárok.

Ještě bych chtěl vyzdvihnout gól Peťuli, který vsítil hlavou po centru. Byl to jeho první gól hlavou 😊

Střelci : Teo, Peťule (hlavou)😊 Štěpa.

Velice pěkný zápas, který jsme po celou dobu kontrolovali a soupeře k ničemu nepustili. Díky patří i našim početným fanouškům za skvělé povzbuzování 😊 Díky

Průběžné výsledky zimní ligy TADY

Fotky v galerii ZDE