Loading...

ZL MŽ 7.1.2023 Spartak Kbely – TJ Kyje 5:0

V sobotu po obědě, za celkem jarního počasí, nás čekal první zápas v novém roce a celkově třetí zápas zimní ligy proti TJ Kyje.

Po vánočních prázdninách jsme byli zvědaví, jak na tom kluci budou, ale hned od začátku zápasu kluci hru kontrolovali a brzo nás také uklidnili krásným prvním gólem. Celý první poločas se odehrával v naší režii, kluci hezky kombinovali, snažili se využívat celé hřiště pro kombinaci a také pomáhali Jirkovi v bráně zodpovědnou hrou dozadu. Vše dohromady dalo 4:0 po prvním poločase. Na začátek druhého poločasu jsme změnili rozestavení, kluci trochu polevili v zodpovědnosti pomáhat s bráněním L a šance se začaly vytvářet na obou stranách. Jak naši kluci, tak i Kyje ty nejvyloženější šance trestuhodně zahodili (soupeř dokonce nedal ani velmi sporně nařízenou penaltu). Po menší změně rozestavení už zase byla hra plně v naší moci a zápas jsme dovedli do jasného vítězství 5:0.
Velká pochvala pro všechny kluky od Jirky v bráně (čisté konto se počítá :-)) pro celou obranu, zálohu i útok až po Matyho S., který odehrál kvalitně všechny posty, kde zrovna bylo potřeba. 🙂

Děkujeme také naším početným a věrným fanouškům za podporu, stejně tak i Štěpovi, velmi to klukům pomáhá 🙂

Více fotek v galerii ZDE a ZDE