Loading...

Vydřené vítězství s Modřany, dvěmi brankami rozhodl Jakub Panýrek

Bojovné utkání v Satalicích, kde jsme odehráli uplynulé domácí utkání rozhodl dvěmi brankami Jakub Panýrek. Tým v průběhu utkání podržel skvělými zákroky Adam Malík.

Do zápasu jsme nastupovali s vědomím, že chceme odčinit poslední nepovedené utkání na půdě Prague Raptors. Modřany do zápasu vstoupily aktivně a držely míč, my jsme ze zabezpečené obrany vyčkávali na svoji příležitost v podobě protiútoků.

Jedna taková přišla v 6. minutě, kdy po průnikové přihrávce ze středu pole se do samostatného úniku dostal Jakub Panýrek a ten se nemýlil – 1:0!

Modřany obdržená branka ještě více nakopla a dalších 10 minut nám častými míči do pokutového území zatápěly. Tlak ze strany hostů jsme přežili a snažili se utkání dohrát s míčem na kopačkách. Pomohl nám k tomu i fakt, kdy za záchrannou brzdu zatáhl hostující záložník Jan Bazal, který nedovoleně zastavil samostatně unikajícího Jakuba Panýrka a konec prvního poločasu se odehrál více méně v naší režii.

Paradoxně oslabení pomohlo soupeři, který s vědomím, že mají na hřišti o jednoho hráče méně více zapnul a začal nás přehrávat v osobních soubojích. My v průběhu druhého poločasu se snažili myslet zejména na zabezpečenou obranu a v případě možnosti zahrozit z protiútoku.

Od 70. minuty jsme začínali opět přebírat otěže zápasu my a mohli jsme rozhodnout po šancích Tomáše Panýrka nebo Jana Leibla. Utkání nakonec rozhodl až v 85. minutě Jakub Panýrek, který využil krásnou kolmici a po kličce obránci i brankáři uklidil míč do prázdné branky – 2:0!

Do tabulky si připisujeme další tři body a zůstáváme na 5. místě tabulky. Děkujeme divákům za podporu. Příští kolo odehrajeme v neděli od 14:00 na Přední Kopanině