Loading...

MiniStar Kbely 1.10.2022

Druhý díl podzimního MiniStaru jsme tentokrát uspořádali u nás ve Kbelích a díky absenci vinořského týmu jsme využili možnost postavit i druhý náš tým složený z nováčků. Papírové předpoklady náš silnější a zkušenější tým 100% naplnil a bez ztráty bodu celý turnaj vyhrál. Nejtěžší souboj jsme svedli s týmem Praga Vysočany, který nám výhru 4:1 nenechal vůbec zadarmo a kluci museli celý zápas odmakat. Dokonce i nevyčerpatelný Honzík Leibl se vydal z posledních sil. Spolu se Štěpánkem Havelkou byli opět našimi elitními střelci, které skvěle doplňovali Filip Kamitz a Daník Brejcha. Z pozice brankáře dokázal Fanda Drobný vstřelit minimálně jeden gól a spolehlivě chránil kbelskou svatyni. I ostatní naši borci Vojta Daniel, Kuba Krúpa a Jirka Křenek nezůstali pozadu a statečně bojovali.
Ovšem největším překvapením byl pro nás tým našich nováčků a méně zkušených hráčů, kteří dokázali vybojovat dvě cenná vítězství nad Březiněvsí a sparťanskými děvčaty. Blízko byli i remíze s Hrdlořezi. Avšak těsná prohra znamenala konečné, ale překvapivé a nádherné 4. místo. Moc se nám líbily výkony Kryštofa Kobery, Filippa Masciottiho a Matea Phillipa. Branku celý turnaj hájil skvěle chytající se spolehlivou rozehrávkou Eliáš Woznica. Ostatní hráči získali cenné zkušenosti do dalšího fotbalového rozvoje.
Moc děkujeme rodičům za skvělou přípravu občerstvení a pochutin. A také rodičům a zároveň kbelským fotbalistům Honzovi Leiblovi, Pavlovi Stejskalovi a trenéru Petrovi Kamitzovi za přehledné řízení zápasů. Láďo a Lucko, díky za velkou organizační pomoc. Jsme také rádi, že se zapojili i žáci Max Lukjanov a Tomáš Petráň.
Trenéři M&M

Odkaz na více fotek v galerii ZDE – ještě bude doplněno o další fotky z ostatních zápasů.

Fotky od trenérky Míši ZDE