Loading...

Výhru nad Cholupicemi otevřel Zich a uzavřel Češka

Kbeláci porazili v 6. kole 1.A. třídy Sokol Cholupice 2:0 a po dvou prohrách vrátili Kbelům vítěznou náladu! Výhře pomohli svými brankami Miroslav Zich a střídající Vojtěch Češka.

Černobílé čekal po dvou porážkách těžký soupeř. Tým, který skončil v minulém roce na 3.místě se přišel do Kbel porvat o 3 body. Do zápasu nemohl nastoupit Čeněk Skoč, Jan Horní a zranění limitovalo i Jakuba Panýrka, který do hry naskočil až ve druhém poločase.

Kbely vstoupily do utkání sebevědomě a koncentrovaně. Fyzicky náročné pojetí hry soupeři nevonělo a vyústilo ve zbytečné jejich ztráty. Soupeř hrozil zejména ze standardních situací.

Kbely měly více ze hry a dostaly se i do několika vyložených brankových příležitostí. První z nich měl obránce Jiří Vokoun, který se po rohovém kopu objevil sám na malém vápně, což možná našeho kapitána překvapilo a šanci spálil. Druhou vyloženou šanci měl Tomáš Panýrek, který využil naší perfektní kombinaci na jeden dotyk, ale brankáře hostí neprostřelil a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Do druhého poločasu Kbely nastoupily v podobném tempu a obraz hry se příliš nezměnil. Naopak se zvýšil počet šancí na naší straně po příchodu Jakuba Panýrka na hřiště.

Kbely se mohly radovat v 78. minutě, kdy po nedovoleném zákroku na Tomáše Panýrka dorazil neproměněnou penaltu Jiřího Vokouna Miroslav Zich. Se kbelským dresem se tak rozloučil brankou.

V nastaveném čase utekl obráncům Jakub Panýrek a předložil míč střídajícímu Vojtěchovi Češkovi, který do prázdné brány zpečetil vítězství domácích!

Příští týden odehrajeme venkovní utkání na Vyšehradě v neděli od 16:30. Domácí utkání potom o týden později s Uhelnými Sklady.