Loading...

První ztráta v sezóně. Domácí boj s Aritmou ukončila branka v poslední minutě

Kbeláci poprvé v sezóně ztratili body, kdy s Aritmou prohráli 3:4. Soupeř ze západu Prahy byl první, který obral naše mužstvo o plný počet bodů po 22 utkáních. Poslední prohru jsme zaznamenali v Ďáblicích (1:0) 9.10.2021.

Po úspěšném vstupu do soutěže chtěli Kbeláci navázat na dobré výkony i v domácím utkání s Aritmou. Rezerva celku hrající Divizi A přijela na utkání do Kbel posílena o hráče z A-týmu. I tato skutečnost nebránila kbelským odehrát vyrovnané utkání, ve kterém mohl tři body brát kdokoliv.

První značnou brankovou příležitost si mohl zapsat soupeř, který ve 26. minutě zahrával pokutový kop. Velkou šanci soupeře na otevření skóre ještě zarazil brankář Adam Malík, jenž vystihl směr zahraného pokutového kopu, ale o pár minut později na přesně zamířenou hlavičku nestačil a soupeř se dostal do vedení – 0:1.

Aritma se z vedení neradovala dlouho. Po pouhé minutě od inkasované branky vyslal přihrávku mezi obránce hostí Čeněk Skoč a Jakub Panýrek se poté nemýlil – 1:1! Po vyrovnávací brance mohly Kbely ještě výsledek otočit, kdy Jakub Panýrek udělal kličku hostujícímu brankáři, ale dostal se již do velkého úhlu, ze kterého trefil pouze tyč.

Druhý poločas nabídl pořádnou podívanou, u kterého se zaplněný (necelých 200 diváků) kbelský stadiónek nenudil. Po nepovedeném prvním poločase, ze kterého si Kbeláci přáli vytěžit více se na druhý poločas více nabudili a soupeře zatlačili. Aritma celý zápas hrozila svými rychlými křídly, které naší obraně dělaly problémy, a které dostaly Aritmu do vedení 1:3.

Rána v podobě inkasovaní dvou branek domácími příliš nezamávala. Po pár minutách prostřelil brankáře střídající Jan Liška, jenž si připsal první branku mezi dospělými a o 10 minut později hlavou dokonal vyrovnání Tomáš Panýrek! O minutu později mohl ještě obrat dokonat Jan Horní, jenž z malého vápna branku minul.

Kbely chtěly za každou cenu zápas otočit na svou stranu, ale zapomínali na zadní vrátka. Několik varování Aritmy nestačilo a v poslední minutě hostující Jakoubek dostal Aritmu zpět do vedení. Vyrovnaný zápas neskončil pro nás pozitivně, ale za bojovnost a předvedenou hru zejména ve druhém poločase si hráči od fanoušků vysloužili potlesk.