Loading...

Po třech kolech držíme plný počet bodů

Kbeláci ve třetím kole jako nováček 1.A třídy pokračují ve vítězném tažení, kdy v posledním utkání vyloupili po výsledku 1:3 Libuš.

Kbeláci ve 3. kole 1.A třídy chtěli navázat na předchozí výkony a hlavně výsledky, naopak Libuš se chtěla odvděčit za porážku v předchozím utkání. Do sestavy se po zápasovém distancu vrátil Jiří Vokoun a mezi tři tyče si poprvé stoupl brankář Adam Malík.

Černobílý se od úvodního hvizdu snažili určovat tempo zápasu, soupeř hrozil spíše po individuálních chybách. První šance hostů zúročil ve 13. minutě Jakub Panýrek. Po dobré kombinaci na levé straně hřiště se míč dostal k Jakubovi Panýrkovi a naše letní posila se nemýlila – 0:1!

Kbeláci byli při chuti, v tempu nepolevovali a další velké šance si v průběhu prvního poločasu připsali Čeněk Skoč, Tomáš Panýrek a nebo Miroslav Zich.

Jak skončil první poločas, tak začal i ten druhý, ale stále v utkání bylo cítit napětí z pouze jednobrankového rozdílu. Uklidnit hosty mohl z následné penalty Tomáš Panýrek, ale brankář vystihl směr zakončení a penalta se pro změnu pískala na druhé straně hřiště. Domácí hráč desítku proměnil a vyrovnal na 1:1.

Po inkasované brance Kbeláci zintenzivnili tlak a po dobře zahraném rohovém kopu se do vzduchu zavěsil Jiří Vokoun a ten se nemýlil – 1:2 pro Kbely!

Závěrečné náznaky hostů o územní převahu definitivně ukončil Čeněk Skoč, který v 83. minutě ukončil naděje hostů a Kbely si mohly připsat další tři body.