Loading...
Adam Malík

Do Kbel přichází brankář Adam Malík

Novou posilou Kbel je 27letý brankář Adam Malík, který naposledy působil v divizních Poříčanech. V minulé sezóně sestoupivší do přeboru.

„Adam je z brankářské rodiny, který má zkušenosti i s ligovým fotbalem. Hbitý, dynamický a s dobrými organizačními schopnostmi. Věřím, že s Jirkou Kaiserem a Kubou Moučkou vytvoří silný brankářský tým, který se bude zároveň po všech stránkách posouvat,“ říká hlavní trenér Martin Haniak.

Syn bývalého ligového fotbalisty Jiřího Malíka celou svoji kariéru strávil v divizních soutěžích. Po odchodu z Mladé Boleslavi začal oblékat dres Horek nad Jizerou, kde vydržel pět let než se přesunul do pražského Motorletu.

Pod bývalým trenérem Slavie Martinem Poustkou zůstal v pražském klubu momentálně hrajícím ČFL jednu sezónu než odešel do nedalekých Neratovic. Přes Nymburk a Poříčany zavítal do Kbel.

Adam Malík se v průběhu kariéry vrhl i na studium trenérské licence a do Kbel přichází plnil dvojí roli. Praxi jako trenér brankářů sbíral v mládeži pražské Sparty i Mladé Boleslavi a naposledy působil jako trenér brankářů v druholigovém Ústí nad Labem.

Vítej ve Kbelích Adame!