Loading...

MINISTAR ŘEPORYJE A VINOŘ

V neděli 29.5. čekal trenéry, další fotbalový maratón dvou turnajů Ministar. Tentokrát nás více potěšil výkon Dráčat ve stříbrné skupině.

Na ranním turnaji zlaté skupiny v Řeporyjích nás oslabila nepřítomnost čtyř hráčů. I přesto byly zápasy vyrovnané a někdy do poslední chvíle velmi napjaté. Za jednu výhru jsme páté místo přijali s pokorou. Občas není na škodu naučit se přjímat porážky.

Na odpolední turnaj druhé skupiny jsme se přesunuli do Vinoře. První zápas se silným Xaverovem jsme po vyrovnaném boji a neproměněných šancích prohráli 0:3. Turnaj byl poté na hodinu vydatným deštěm přerušen a Dráčatům pauza prospěla. Potěšil nás zápas proti nejlepší Vinoři, v kterém jsme dokázali díky Filipovi Kamitzovi vstřelit dva góly – tím se pro nás stal milým překvapením turnaje. Poslední dva zápasy jsme byli úspěšní. Remíza s Hrdlořezy a výhra nad Sibřinou znamenala čtvrté místo. Rádi bychom pochválili Honzíka Leibla, který odehrál ranní turnaj a vypomohl i ve Vinoři na odpoledním turnaji a byl vzorem pro ostatní. V brance nás podržel Marek Javornický a svým nasazením nás potěšili Vojta Daniel a Fanda Drobný.

Odkaz na fotky z Řeporyj ZDE

Odkaz na fotky z Vinoře ZDE