Loading...

U13 se podívala na ISAR Cup v německém Moosburgu

Na konci května jsme se i my s týmem mladších žáků zúčastnili mezinárodního turnaje kousek od Mnichova. Někteří začali fotbalový víkend prohlídkou Allianz Arény, která je domácím hřištěm Bayernu Mnichov. Poté jsme se již přemístili do místa konání – moc hezkého starobylého městečka Moosburg. Přivítal nás areál s pěti travnatými plochami a jednou umělkou. Dali jsme si večeři a jeli se ubytovat do místní školy. Spali jsme v malé třídě, která ale pro své účely postačila.

Ráno jsme auty dopravili kluky na místní stadion (i díky Martě Hlouškové, která nám pro tento účel poskytla své auto), kde byl po snídani zahájen turnaj slavnostním nástupem všech týmů za znění jejich státní hymny.  Samotný fotbalový turnaj hraný na 25 minut s o rok staršími soupeři se nám povedl a umístili jsme se na krásném 6 místě z dvanácti týmů. Bohužel poslední zápas hraný v prudkém dešti, jsme prohráli na penalty a myslím, že jsme byli lepším týmem a měli rozhodnout v základní hrací době. 

Sobotní večer jsme strávili sledováním nejdříve MS v hokeji a poté finále Ligy Mistrů na plátně ve školní zahradě. 

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným klukům za to jak se v průběhu celého víkendu (ale i uplynulého roku) chovali, jaký jsou skvělý tým a parta, dokážou se vzájemně podporovat a hlavně jak se chovají sami k sobě.

A nakonec velký dík rodičům – fanouškům za podporu nejen při zápasech.

Vašek

Fotky z několika zápasů ZDE