Loading...

Výhra nad Ďáblicemi nás posunula na druhou příčku!

Fotbalisté Kbel ve 26. kole přivítali na svém hřišti SK Ďáblice. Zápas proti nepříjemnému soupeři skončil výhrou 4:0, která nás posunula na druhé místo zajišťující postup do vyšší soutěže.

Před začátkem utkání proběhla ještě gratulace bývalému dlouholetému hráči Kbel. Luboš Nešpor oslavil 60. narozeniny. Vyjma Kbel oblékal i dres pražské Admiry, Záp nebo Měšic.

Kbeláci v souboji o druhé místo porazili na domácím stadionu před slušnou diváckou návštěvou Ďáblice 4:0 a po zaváhání Strašnic se o skóre dostávají před svého konkurenta o postup.

První poločas utkání se odehrával ve větším tempu a brankové příležitosti si vypracovali obě mužstva. Nejvíce však hrozili domácí. Jan Leibl z dalekonosné střely nastřelil břevno a ještě jasnější šanci měl po centru Čeňka Skoče Jan Horní, který z malého netrefil branku. Domácí se mohli radovat v 19. minutě, kdy Martin Haniak u půlící čáry vybojoval míč, kterým okamžitě vyslal k samostatnému úniku Tomáše Pokorného a po jeho nahrávce do prázdné brány uklízel míč Tomáš Panýrek – 1:0!

Při druhé brance dobře Kbeláci zareagovali na ztrátu míče u vápna soupeře a vypíchnutím míče Martin Haniak vyslal do úniku Tomáše Panýrka, který míč ještě předložil pro Čeňka Skoče a domácí mohli slavit druhou branku v sítě soupeře. Před koncem prvního poločasu Kbeláci přidali ještě třetí branku. Po perfektním míči z hloubky pole se nemýlil Tomáš Pokorný! Zároveň vstřelil naší stou branku v této sezóně.

Druhý poločas se již odehrával ve větším klidu. Po 20 minutách Miroslav Zich přihrával před prázdnou branku Janu Hornímu na čtvrtou branku, ale podle rozhodčích se jednalo o ofsajd. Kbely si spravily chuť o minutu později. Po rohovém kopu hosté odvrátili míč jen k Martinovi Haniakovi, který míč hlavou nasměroval směrem na Tomáše Panýrka a ten brankáře Cingela prostřelil – 4:0!

V zápase se již nic více dramatického nestalo a výsledek skončil 4:0. Vzhledem k tomu, že souběžně hrané utkání proti Strašnicím zvládla Hostivař vítězně, tak jsme se dostali na druhé místo v tabulce, který již zajišťuje postup do vyšší soutěže. Do konce ročníku zbývají čtyři zápasy, ve kterým budeme potřebovat vaší pomoc!