Loading...

Šňůra neporazitelnosti natažena na 9 utkání

Kbeláci po včerejším vítězném utkání v Hostivaři (0:6) drží neporazitelnost již 9 utkání. Naposledy hořkou chuť porážky ochutnali na začátku října v Ďáblicích (1:0).

V souběžně hraném duelu druhé Strašnice na vlastním stadionu remizovali s Dubčí 2:2. Kbelákům se tedy povedlo snížit náskok na rozdíl tří bodů na druhé místo a šesti bodů na místo první.

Oproti ostatním zápasům měly Kbely změnu na trenérském postu. Z jistých okolností nemohl být na lavičce s týmem trenérem Martin Haniak st. a jeho roli musel převzít sportovní ředitel a bratr Tomáš Haniak. Do branky se vrátil Jiří Kaiser, obrannou dvojici utvořili Jiří Rozumný a Jiří Vokoun, nalevo nastoupil Jan Horní s kapitánskou páskou. Vedle Jana Leibla, který celý týden laboroval se zraněním, hrál v záloze Miroslav Zich a Tomáš Zima. Na hrot útoku se postavil tradičně Tomáš Panýrek, nejlepší střelec soutěže.

Do první šance se na hřišti v Hostivaři, kam přicestovala početná skupina příznivců Kbel, dostali domácí. Od tohoto okamžiku se do zápasu dostali hosté a se čtyřmi brankami odcházeli do šaten za stavu 0:4. Druhý poločas se nesl v duchu jistých náznaků ze strany soupeře, ale další dvě branky do sítě domácího brankáře utkání ukončily a Kbeláci ho dohrávali v naprostém klidu.

V 56. minutě se na hřiště podívala letní posila ze Střešovic Alex Fiala, který se ve kbelské sestavě objevil po 3 měsících.

Příští utkání odehrajeme v neděli doma s Třeboradicemi od 17:00. Budeme se na Vás těšit.