Loading...

U9 ovládla skupinu v Minirepublice

Kategorue U9 se letos poprvé přihlásila do série turnajů Minirepublika, tedy nejvyšší soutěže pro týmy z ČR a Slovenska. Jelikož jsme nováčkem, byli jsme nalosováni do výkonnostně nejslabší skupiny C.

Už první turnaj v Sokolově však ukázal ambice našich borců, tedy co nejrychlejší postup do skupiny B. V prvním zápase jsme i přes únavu některých borců po akci Noci s Andersenem a i přes indispozice některých hráčů z dlouhé cesty do Sokolova naskočili do zápasu s účastníkem pražské Elite skupiny, Admirou, ve vysokém tempu a snadno nad soupeřem zvítězili 8:2.

Ani v dalším zápase se Sokolovem „B“ nebylo o vítězi pochyb a výsledkem byla výhra 10:2 . Teprve v dalším zápase se Sokolovem „A“ nás soupeř dostatečně prověřil a po několika neproměněných šancích byl v poločase stav 0:0 a soupeř hrozil především z brejků. V druhém poločase však naši borci začali šance proměňovat a výsledkem byl průběžný stav 3:0. Soupeř v závěru ještě vstřelil dva šťastné góly, ale víc už nestihl a tak jsme zvítězili 3:2. V posledním zápase jsme začali se Slavií Karlovy Vary vlažně a až motivace možnosti výběru restaurace, pokud borci vyhrají o 10 a více gólů, přinesla fotbal, na který jsme u našich borců zvyklí. Výhra 13:2 , kterou pořadatel chybně zapsal jako 11:2 tak klukům přinesla zaslouženou odměnu, když celý turnaj odehráli bez klasického brankáře, protože oba se nám na turnaj omluvili.