Loading...

Přípravné utkání s Hrdlořezy skončilo pro naši U15 vítězně

V posledním přípravném utkání jsme se představili v novém rozestavení, na kterém jsme pracovali posledních 14 dní a až na pár chyb jsme to zvládli dobře.
Stejně tak jako rozehrávku, na které jsme pracovali, což nám konečně dovolila adekvátní účast na trénincích a bylo to znát. Rozehrávka se nám dařila a rozestavení nám sedlo. Takto by mohla vypadat osa týmu na jarní část sezony.

Začátek zápasu byl vyrovnaný, bojovalo se o střed hřiště, ale první jsme skórovali my. Soupeř však rychle odpověděl a bylo srovnáno. Postupem se však začala projevovat naše převaha a to především po fyzické stránce. A tak jsme šli brzy do vedení, které jsme si pohlídali do konce zápasu.
Krajní obránci odpracovali bezva zápas; dozadu zodpovědní a drzí dopředu. Celkově obrana pracovala dobře a to s dobrou komunikaci s gólmanem. Dobře pracoval i náš střed, který pomáhal tam, kde to jen šlo a totálně přejel střed soupeře.


Dařilo se nám otáčet hru a nebezpečné situace řešit v klidu s brankářem a od něj zase bezvadně rozehrát. Po celou dobu jsme bylyi agresivní na míč, pressovali jsme vysoko a získávali tam míče.
Dalším kladem je, že jsme zápas vydrželi fyzicky. Pro kluky je fajn vidět, že ty kilometry, které na tréninku odběhají se jim vrátí v zápase.

Nedostatek by se určitě také našel. Některá řešení situací kolem šestnáctky soupeře, občasné překážení si a přihrávky na paty. V některých fázích zápasu horší práce s prostorem, ale výsledek 9:2 se musí hodnotit pozitivně.