Loading...

U15 zahájila sezónu vítězstvím 8:7 proti Viktorii Štěrboholy

Sezóna 2024/2025 pro starší žáky B ve formátu 8+1 začala skvělým výkonem a těsným vítězstvím 8:7 nad týmem SK Viktoria Štěrboholy. Zápas nabídl napínavou podívanou, kde naši hráči prokázali bojovnost až do posledních minut.

Úvodní utkání sezóny přineslo dramatický souboj, ve kterém se sice jako první prosadili domácí hráči Viktorie Štěrboholy, ale naši kluci rychle převzali iniciativu. V první polovině zápasu jsme měli převahu, dobře kontrolovali střed hřiště a dařilo se nám vytvářet gólové šance. Do konce poločasu jsme díky aktivní hře otočili stav na 5:3 v náš prospěch.

Ve druhé polovině zápasu jsme však čelili silnějšímu odporu soupeře. Naše přesnost při zakončení se snížila, zatímco domácím se podařilo skórovat z několika dobře načasovaných míčů do vápna. Napětí na hřišti rostlo a zápas zůstal vyrovnaný až do samotného závěru.

Navzdory silnému tlaku soupeře naši kluci nevzdali boj a dokázali udržet těsný náskok. Výsledkem je skvělý začátek sezóny a vítězství 8:7. Tento zápas ukázal, že tým má sílu a odhodlání, což jsou skvělé předpoklady pro nadcházející zápasy.